Ευχαριστήρια Επιστολή στα Σούπερ Μάρκετ ΣΥΝΚΑ (Δήμητρα Μάρκετς και Μαρκάτο)

Με την παρούσα επιστολή, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας, για την πολύτιμη συνδρομή και στήριξη σας, στο έργο των Κοινωνικών Δομών Παροχής Βασικών αγαθών του Δήμου Κέρκυρας. Με την ευγενική σας μηνιαία προσφορά προς το Κοινωνικό Συσσίτιο και Παντοπωλείο και την τοποθέτηση  στα καταστήματα του νησιού ”Καλαθιών Αλληλεγγύης”  γίνεστε αλληλέγγυοι και συμπαραστάτες στην προσπάθεια μας να ενισχύσουμε ευπαθή κοινωνικά νοικοκυριά, που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας.

Το Κοινωνικό Συσσίτιο λειτουργεί καθημερινά και παρέχονται γεύματα σε  άπορους, σε οργανωμένο χώρο με τραπεζαρία, κουζίνα, βοηθητικούς χώρους και γραφεία. Το Κοινωνικό Παντοπωλείο παρέχει δωρεάν είδη παντοπωλείου, απορρυπαντικά, κατεψυγμένα προϊόντα, ρούχα, είδη οικιακού εξοπλισμού, κ.λπ. σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Από την έναρξη λειτουργίας των δομών έως σήμερα έχουν δοθεί πάνω από 135.000 μερίδες φαγητού και 90.000 τρόφιμα σε  τουλάχιστον 340 νοικοκυριά και ωφελούμενους, οι οποίοι  έχουν ανάγκη από τρόφιμα και φαγητό λόγω της οικονομικής κρίσης αλλά και  της Πανδημίας.

Η Συνεισφορά σας αναδεικνύει το σημαντικό και καθ όλα αξιέπαινο Κοινωνικό Έργο που επιτελείτε.

Post by domescorfu