Επίσκεψη του Υφυπουργού Υγείας στις Κοινωνικές Δομές Ένταξης και στο νέο Café – Εστιατόριο «Φαληράκι», του Κοινωνικού Συνεταιρισμού Κέρκυρας «Νέοι Ορίζοντες».

Στις 12 Σεπτεμβρίου 2024, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη του Υφυπουργού Υγείας κ. Βαρτζόπουλου Δημήτρη στα Γραφεία Διοίκησης και στις Δομές Ένταξης του Κοινωνικού Συνεταιρισμού Κέρκυρας «Νέοι Ορίζοντες». Στα πλαίσια της επίσκεψης ο κ. Βαρτζόπουλος συναντήθηκε με τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τα στελέχη και τους εργαζομένους του ΚοιΣΠΕ και ενημερώθηκε για τις Κοινωνικές Δράσεις, τα προϊόντα και τις Υπηρεσίες του Συνεταιρισμού. Ειδικότερα, στη συνάντηση συμμετείχε η Πρόεδρος του Δ.Σ. κα Δημοπουλου Μαρία, ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΚΟΙΣΠΕ κ. Αθ. Παπαβλασόπουλος.
Ο Υφυπουργός κ. Βαρτζόπουλος επισκέφτηκε το νέο Café Εστιατόριο του Συνεταιρισμού στο Φαληράκι και εξήρε το υψηλό επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών και την ποιότητα των προϊόντων. Στο γεύμα εργασίας που πραγματοποιήθηκε στο Φαληράκι ο Υφυπουργός Υγείας ενημερώθηκε για το 3ετες Αναπτυξιακό Πρόγραμμα του Συνεταιρισμού και επισήμανε ότι θα είναι αρωγός στην υλοποίηση του, τονίζοντας ότι ο Κοινωνικός Συνεταιρισμός Κέρκυρας αποτελεί ουσιώδες εργαλείο κοινωνικής πολιτικής τοπικό και περιφερειακό επίπεδο.

Ο Κοι.Σ.Π.Ε. Κέρκυρας αποτελεί την μεγαλύτερη Κοινωνική Επιχείρηση στην Ελλάδα, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Υπουργείου Υγείας και Εργασίας και σήμερα απασχολεί 110 εργαζόμενους. Το πολύπλευρο αποκαταστασιακό Έργο του Κοι.Σ.Π.Ε έχει προβληθεί σε Πανελλαδικό και Πανευρωπαϊκό επίπεδο και έχει βραβευτεί από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, το Υπουργείο Υγείας, το Υπουργείο Εργασίας , το CEFEC, την Ένωση Μορφωτικών Ινστιτούτων της Ε.Ε. και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Μέσα από το πρότυπο δίκτυο κοινωνικής αλληλεγγύης ο Συνεταιρισμός υποστηρίζει καθημερινά άμεσα & έμμεσα περισσότερους από 450 ωφελούμενους, άτομα που ανήκουν στις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού.
https://domescorfu.gr/wp-content/uploads/2024/09/IMG_2200.jpg

Post by domescorfu