Ευγενική χορηγία από την εταιρία Θωμάς Ρόκας Α.Ε.

Σημαντική χορηγία από τον όμιλο επιχειρήσεων ΘΩΜΑΣ ΡΟΚΑΣ Α.Ε.


Οι Κοινωνικές δομές παροχής βασικών αγαθών του Δήμου κεντρικής Κέρκυρας και της περιφέρειας του σε βορρά και νότο, ευχαριστούν θερμά τον Όμιλο Ρόκα Α.Ε., για την σημαντική υποστήριξη και προσφορά του, σε βασικά είδη διατροφής και λοιπές πρώτες ύλες, για το έργο της υποστήριξης των 340 και πλέον καθημερινά ωφελούμενων οικογενειών του κοινωνικού παντοπωλείου & συσσιτίου του νησιού μας.
Η εταιρία Θωμάς Ρόκας Α.Ε. πιστή στις αρχές της, στηρίζει διαχρονικά ευπαθείς ομάδες πληθυσμού με διάφορες κοινωνικές δράσεις και υλικοτεχνικό εξοπλισμό, βοηθώντας τόσο δημόσιους όσο και ιδιωτικούς φορείς.

Τα Κοινωνικά Παντοπωλεία και Συσσίτια του Δήμου κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων, ως αποτέλεσμα της συνεργασίας του Δήμου Κέρκυρας και του κοινωνικού συνεταιρισμού Κοισπε Κέρκυρας Νέοι Ορίζοντες, στοχεύουν στη κάλυψη των πρωτογενών αναγκών επιβίωσης των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων(άνεργοι, άστεγοι, μετανάστες, πρόσφυγες, φτωχοί). Σε συνδυασμό με ένα συνολικό πρόγραμμα που καταρτίζεται για κάθε οικογένεια, ενισχύεται η προσπάθεια στήριξης τους μειώνοντας έτσι τον κίνδυνο του κοινωνικού αποκλεισμού και της περιθωριοποίησης. Οι οικογένειες που «υιοθετούν» τα Κοινωνικά Παντοπωλεία και Συσσίτια επιλέγονται από τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου και σε συνεργασία με τα Στελέχη του Κοινωνικού Συνεταιρισμού, βάσει συγκεκριμένων κοινωνικών κριτηρίων, ώστε να έχουν πρόσβαση στις Κοινωνικές Δομές.
#keepsupporting

Post by domescorfu